Estades lingüístiques

ESTADES LINGÜÍSTIQUES A ANGLATERRA

Durant ja fa molt de temps, l’Escola organitza bianualment unes estades a Anglaterra, concretament a Londres, per als alumnes de l’ESO durant el període escolar. Són deu dies d’estada en aquest país que contribueixen a reforçar l’aprenentatge de la llengua anglesa. Els alumnes estan allotjats en famílies. 
L’estada consta d’una banda, de classes on es prioritza la llengua oral amb professors nadius i, d’una altra,  es fan visites als llocs emblemàtics de la ciutat de Londres: La Torre de Londres, el British Museum, El museu d’història natural, Greenwich. També es dedica el dissabte a veure el canvi de guàrdia 
i a passejar per la vora del Tàmesi. El diumenge es fa una excursió a algun lloc d’interès com pot ser Cambridge, Oxford o Windsor.

 
Des de fa tres anys, l’escola també participa en les estades que organitza la Fundació Vedruna Catalunya a Anglaterra o Irlanda. Es tracta d’anar amb nois i noies d’escoles Vedruna d’arreu de Catalunya i acompanyats per professors Vedruna durant dos, tres setmanes o un mes durant el juliol o l’agost.
També és una experiència molt positiva i que cada vegada compta amb més adeptes.
En definitiva, tant una experiència com l’altra, contribueixen a reforçar l’aprenentatge de la llengua anglesa però també a conèixer la cultura del país.

Degut a les circumstàncies actuals (COVID19), aquest curs no es podran programar aquestes estades. Esperem que de cara al proper curs 22/23 en puguem tornar a gaudir.

   

 

   


També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »