Auxiliar de conversa

Degut a les circumstàncies de la pandèmia causada per la COVID 19, el passat curs no vam poder disposar del servei d'Auxiliar de conversa. Afortunadament, des d'aquest mes d'octubre, tornem a gaudir-ne tal i com hem anat fent els darrers cinc anys. 

Amb aquest servei, volem desenvolupar i reforçar les habilitats orals i comunicatives dels alumnes.

L'auxiliar de conversa dóna suport en les activitats orals de les classes de llengua estrangera, sota l'orientació i coordinació dels professors titulars a primària i  secundària.

La seva tasca té un grau d'importància en el procés d'aprenentatge de la llengua estrangera perquè desperta en els alumnes la curiositat i la motivació per la llengua d'estudi, i serveix de model. No podem oblidar que les auxiliars de conversa representen el seu país, la seva llengua i la seva cultura i que, per tant, estan aportant una visió directa d'aquest conjunt.

Dins del projecte d'escola multilingüe pensem que aquesta iniciativa ens pot ajudar a seguir presentant alumnes a les proves de Cambridge que fem cada any. És una inversió i un projecte que pensem que val la pena. 

Aquest curs 21/22 la nostra Language Assistant és la Helen Mateu Baines i rep tots els alumnes de Primària i Secundària a la seva English Speaking Room en grups reduïts.

 

 

   

 


També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »