Auxiliar de conversa

Degut a les circumstàncies actuals, aquest curs no disposem d'auxiliar de conversa tal i com hem anat fent els darrers cinc anys. Esperem que el proper curs 2021/22 en podrem tornar a gaudir.
Amb aquest servei, volem desenvolupar i reforçar les habilitats orals i comunicatives dels alumnes.

L'auxiliar de conversa dóna suport en les activitats orals de les classes de llengua estrangera, sota l'orientació i coordinació dels professors titulars a infantil, primària i  secundària.

La seva tasca té un grau d'importància en el procés d'aprenentatge de la llengua estrangera perquè desperta en els alumnes la curiositat i la motivació per la llengua d'estudi, i serveix de model. No podem oblidar que les auxiliars de conversa representen el seu país, la seva llengua i la seva cultura i que, per tant, estan aportant una visió directa d'aquest conjunt.

Dins del projecte d'escola multilingüe pensem que aquesta iniciativa ens pot ajudar a seguir presentant alumnes a les proves de Cambridge que fem cada any. És una inversió i un projecte que pensem que val la pena. Volem agrair tant l'esforç que han fet les famílies de l'escola que els han acollit a casa seva i a qui estem molt agraïts, com l'esforç organitzatiu i econòmic que representa per a l'escola però que de ben segur donarà els seus fruits en la formació de llengua anglesa dels nostres alumnes.

 

 

        


També et pot interessar...

Vedruna Puigcerdà a casa

Des d'aquest lloc podreu veure tot el que els alumnes estan treballant en les diferents etapes educatives: Llar d'infants, Infantil, Primària i ESO...

llegir més »

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »