Objectiu triennal

 

OBJECTIU TRIENNAL

Objectiu triennal 2018-2021

 

ORGANITZACIÓ DE L'OBJECTIU TRIENNAL

Curs 18 - 19:

Lema general: "Aprendre a viure”.

Curs 2018-2019: Canviem per créixer

Curs 2019-2020: Créixer és comprometre's

Curs 2020-2021: Comprometre's és renovar-se

 

 

La nostra tasca docent des de la comunitat educativa és transmetre la manera d'aprendre a viure en els diferents àmbits personals:

 

En l'àmbit intel·lectual i emocional aprendran que al llarg de la vida han de ser capaços d'integrar nous aprenentatges per fer front als reptes que se'ls hi presentaran.

En l'àmbit de l'autonomia personal els hem d'ajudar a passar de ser dependents a esdevenir autònoms, lliures i responsables dels seus actes.

En l'àmbit de la relació social amb els altres, hem de fer-los veure que les relacions humanes han de ser fraternes i solidàries.

En l'àmbit dels valors, els hi hem d'inculcar que per ser persones cal ser respectuós amb els altres i amb l'entorn.

En l'àmbit espiritual i de relació amb el fet religiós, els hem d'acompanyar per a esdevenir persones capaces de trobar-se amb elles mateixes.

 

Aquests aprenentatges en els diferents àmbits els permetran créixer com a persones mitjançant el canvi continuat en la seva vida. 

Quan un infant, un nen, un adolescent fa un aprenentatge, diem que es transforma, que creix, que aprèn a viure. 

Per a nosaltres EDUCAR és: acompanyar als nostres alumnes en el seu procés de canvi vital

Si som capaços d'introduir aquestes reflexions, en el dia a dia dels nostres alumnes, haurem convidat, des de l'escola Vedruna a viure la vida de manera plena.

 

 


També et pot interessar...

ILP

A l'escola Vedruna de Puigcerdà hem començat la recollida de signatures per aconseguir dur a debat parlamentari la ILP. Si tu també vols acoseguir ...

llegir més »

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES Documents Protecció de dades POLÍTICA DE COOKIES AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT MATRICULACIÓ IMATGE    ...

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau de...

llegir més »