Projecte solidari

Cada any des de l'escola es participa activament en la realització d'un projecte solidari. Enguany hem seguit treballant i col·laborant conjuntament amb la "Fundación VIC”.
Aquesta fundació té com a objectius dur a terme accions educatives, de salut, higiene, inclusió social... i mantenir els projectes iniciats en anys anteriors a diferents continents.

El projecte d'aquest curs s'ha dut a terme a la localitat de Sullana-Piura (Perú), i ha tingut com a objectiu ajudar als nens que venen de famílies excloses socialment per diferents motius. La finalitat d'aquest ha estat promocionar el benestar i la inclusió social infantil, oferint un espai educatiu on puguin trobar noves oportunitats i eines per millorar el seu dia a dia.

Des de l'escola és important fer veure a tot el nostre alumnat que ens convé ser solidaris amb la gent més desafavorida, i que això és una tasca educativa i sobretot molt humanitària.

Aquesta campanya es va dur a terme del 26 de novembre al 10 de desembre. Per a realitzar-la es va explicar el projecte a totes les aules de l'escola i es va repartir un sobre perquè els alumnes ens fessin arribar les seves contribucions a l'escola.

Per anar veient quin era el nombre d'aportacions, vam elaborar uns murals en forma de piràmide que vam repartir en diferents espais de l'escola, on anàvem pintant per nivells els totals recollits diàriament.

Finalment el projecte va ser positiu i es va arribar a la xifra de 977,85€ que ja hem fet arribar a la "Fundación VIC”. Un any més l'Escola Vedruna de Puigcerdà ha contribuït amb el seu granet de sorra a ajudar a les persones que ho necessiten més.
També et pot interessar...

ILP

A l'escola Vedruna de Puigcerdà hem començat la recollida de signatures per aconseguir dur a debat parlamentari la ILP. Si tu també vols acoseguir ...

llegir més »

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES Documents Protecció de dades POLÍTICA DE COOKIES AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT MATRICULACIÓ IMATGE    ...

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau de...

llegir més »