12

1. INFORMACIÓ GENERAL

La Llar d'Infants Vedruna Puigcerdà és un centre educatiu de titularitat privada del primer cicle d'Educació Infantil que forma part de l'Escola Vedruna Puigcerdà, que compta amb les etapes de segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

La nostra llar d'infants busca un entorn acollidor donant molta importància a la cura de les necessitats i als hàbits de cada infant. 

El dia a dia a la llar gira entorn a l'adquisició d'hàbits i rutines, els quals faciliten el desenvolupament, l'autonomia i el benestar dels infants.

Considerem imprescindible establir vincles de col·laboració entre la llar i les famílies, on compartirem, conjuntament, el creixement i acompanyament dels vostres fills i filles. Es promou la comunicació propera amb les famílies per tal d'afavorir el desenvolupament global de l'infant: 

 • Tracte directe diari a entrades i sortides

 • Reunió general d'inici de curs contacte el mes de juny

 • Entrevista individual abans de començar el curs

 • Entrevista personal al primer i tercer trimestre

 

Horaris de la llar d'infants:

 • Matí de 2/4 de 10 a 1 del migdia i de 3 a 2/4 de 6 de la tarda.
 • Tenim un servei de permanències que va de les 8 a 2/4 de 10 i de 2/4 de 6 a 7 de la tarda.
 • A més disposem de menjador amb cuina pròpia i els infants tenen l'opció de quedar-se a la llar de la 1 fins a les 3.

 

2. LA NOSTRA IDENTITAT

 • Escola amb valors. La persona

A les nostres escoles el treball educatiu abraça tots els àmbits de desenvolupament de la persona. Per tal d'afavorir un creixement harmònic de l'alumne/a es porten a terme iniciatives que impulsen l'àmbit intel·lectual, l'àmbit físic, l'àmbit d'autonomia, l'àmbit social i l'àmbit moral i espiritual de manera que cada nen/a i cada noi/a pugui desenvolupar uns valors essencials, sòlids i compromesos amb el món actual.

 • Escola propera. L'entorn

El context d'aprenentatge és entès com un espai de proximitat que incentiva un clima positiu, familiar i motivador. Potenciem un estil de relacions humanes properes i senzilles amb la intenció que l'alumne/ a visqui en un entorn acollidor i afavoridor de l'aprenentage.

 
 • Escola inclusiva. Les actituds d'aprenentatge

Una escola que ensenya i aprèn des de la diversitat. Una escola que inclou, que integra i que busca l'equilibri entre fites exigents i possibilitats personals. Promovem propostes educatives que tenen en compte les possibilitats i capacitats de cada alumne/a.

 
 • Escola competent. Les maneres d'aprendre

Fomentem activitats educatives innovadores i motivadores. Potenciem metodologies d'aprenentatge actives, que promoguin l'autonomia i la iniciativa dels alumnes. Cerquem propostes creatives i crítiques. Volem ensenyar a llegir la realitat dels nostres entorns locals i, a la vegada, sensibilitzar en relació amb els problemes que viu, avui, el món global.

 
 • Escola oberta.Les competències del segle XXI

El projecte pedagògic de les nostres escoles engloba elements que facilitin una millor interrelació i contribució de l'alumne/a amb el món. La tecnologia educativa i el coneixement en xarxa són ingredients imprescindibles per enfocar els reptes del demà; però també ho són projectes que desenvolupin hàbits i valors per a un món sostenible i destreses per entendre's i comunicar-se en un món global.

 
 • Escola compromesa. El moll de l'os del projecte

Les escoles Vedruna de Catalunya eduquem a partir d'un ideari cristià obert i respectuós que és a l'arrel de la nostra Proposta Educativa. Incentivem el compromís de l'escola, dels alumnes, de les famílies o dels seus mestres envers l'estima pel país,
per la llengua i per la cultura. Un compromís que també es tradueix en qualsevol àmbit que faci referència a la lluita pels drets humans, per la solidaritat i per la justícia.

  

3. CIRCULARS INFORMATIVES

 

PROJECTE EDUCATIU

ITINERARI PSICOPEDAGÒGIC

PLURILINGÜE

NOVES TECNOLOGIES

EXTRAESCOLARS

ESCOLA PROPERA TRÍPTIC ESCOLA QUOTES

 

4. TOUR VIRTUAL 360º

 
Realitzar Tour virtual 3D   

 

5. VÍDEO PRESENTACIÓ

 

 

6. PREINSCRIPCIONS 

El Departament d'Educació ha informat que la preinscripció per l'educació infantil, primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig

Per més informació: 

 

DOCUMENTACIÓ

CRITERIS  

CALENDARI PREINSCRIPCIONS

PRESENTACIÓ SOL·LICITUD PREINSCRIPCIONS SOL·LICITUD PREINSCRIPCIÓ

LLISTA PREINSCRIPCIONS LLAR 2021-22

LLISTA ADMESOS LLAR 2021-22

 

 

 
També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »