ESO 4

ELS ALUMNES DE 4t D’ESO INICIEM LA RECTA FINAL PER L’ ESCOLA

El passat 12 de setembre iniciàvem la nostra recta final per l’Escola. Començàvem un curs ple d’esperances i bones vibracions; un curs que marca la fi d’una etapa molt important en les nostres vides.

El dijous 28 de setembre vàrem anar de convivències amb els nostres companys de 3r d’ESO: fou un dia de companyerisme, joc i diversió. Ens ho vam passar d’allò més bé,  tot i que vàrem haver de caminar una mica…!!!

El passat divendres 6 d’octubre, vàrem visitar el parc dels búnquers de Martinet: a través d’uns audiovisuals i d’una visita guiada pels diferents búnquers, coneguérem, d’una banda, el perquè de la construcció d’aquestes fortificacions i, de l’altra,  una manera de preservar la memòria històrica d’un país.

Ara bé, no us penseu que tot han estat sortides i excursions. Ja portem uns quants dies de curs, treballant i estudiant per preparar-nos per un futur incert que esperem ens porti millors que pitjors moments.

    

      

 També et pot interessar...

ILP

A l'escola Vedruna de Puigcerdà hem començat la recollida de signatures per aconseguir dur a debat parlamentari la ILP. Si tu també vols acoseguir ...

llegir més »

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES Documents Protecció de dades POLÍTICA DE COOKIES AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT    ...

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau de...

llegir més »