CS1

 

Durant els primers dies de classe els nens i nenes de Cicle superior 1 hem creat un rusc dels desitjos. Els i les alumnes hem escrit els nostres desitjos per a aquest curs en una cel.la. Amb els desitjos de tots hem pogut crear finalment un rusc que hem decorat i hem posat en un porexpan de la classe. Podien escriure un desig a nivell acadèmic, però també a nivell de relació entre els companys/es de classe. Es van repartir fulls de diferents colors amb els seus noms i amb suficient espai per poder-hi escriure tres frases. Els desitjos han estat de tot tipus, des de fets molt generals fins a situacions o fets molt específics. Un cop fetes i retallades, les hem col.locat al porexpan i hem creat el rusc.

Als mestres ens ha estat molt útil per conèixer millor els nostres alumnes, ja que a vegades no sabem ben bé què hi ha al fons de cadascun d'ells o quines són les seves inquietuds. Creiem que és una bona activitat, tant per estimular la capacitat d'escriptura de l'alumnat, com per potenciar l'expressió de les seves emocions.

Farem tot el possible perquè es compleixin els seus desitjos!

 
 
 

 

 

 

 

 També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »