CM1

SORTIDA AL PARC NATURAL CADÍ - MOIXERÓ

El passat mes d'octubre els alumnes de tercer de Primària vàrem realitzar una sortida al Parc Natural del Cadí-Moixeró per realitzar: " La ruta del trencapinyes”.

Vam Començar la ruta pels boscos del Massís del Cadí amb moltes ganes de conèixer la natura i sobretot per saber qui era el trencapinyes. La caminada ens endinsava pel bosc, on vam poder observar la gran varietat de vegetació i distingir, el pi negre del pi roig, el roure, el ginebró, el boix grèvol d'entre d'altres matolls. Les herbes remeieres i moltes flors de molts colors.

Caminant muntanya amunt el nostre guia ens feia adonar dels rastres que deixaven al passar els animals, els caus excavats vora una pedra, una pinya rosegada. Prop del rierol s'hi distingia perfectament diferents petjades d'algun isard , un cérvol o un cabirol? Potser d'un esquirol? Però nosaltres seguíem buscant el trencapinyes.

Finalment ens vam fixar en un petit ocellet de plomes vermelloses que amb un bec fort i corbat era capaç de menjar-se les pinyes. Havíem trobat el Trencapinyes !!!

La passejada ens va conduir al Mirador dels Orris amb espectaculars vistes al massís del Pedraforca, la serra del Cadí i la serra del Moixeró.

La sortida al Parc Natural, va permetre'ns gaudir d'una diada en contacte amb la natura, descobrint un paisatge de gran bellesa, així com conèixer de més a prop la vegetació i els animals que allà hi habiten. També amb l'objectiu d'aconseguir dels nens i nenes una actitud de respecte vers l'entorn natural i la protecció del medi ambient.

 

 

 

  També et pot interessar...

ILP

A l'escola Vedruna de Puigcerdà hem començat la recollida de signatures per aconseguir dur a debat parlamentari la ILP. Si tu també vols acoseguir ...

llegir més »

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES Documents Protecció de dades POLÍTICA DE COOKIES AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT MATRICULACIÓ IMATGE    ...

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau de...

llegir més »