ESO 2

Després de finalitzar un 1r d’ESO atípic, amb tot el tercer trimestre confinats. Teníem moltes ganes de retrobar-nos a l’aula. Si bé és veritat que a tots ens agraden les vacances, també necessitàvem conviure amb els nostres amics.


A aquestes alçades ja estem de ple a 2n d’ESO, gaudim del la companyia a l’aula i també tenim experiència cursant classes on line. Les videoconferències ja no ens fan respecte.


Probablement recordarem aquest curs com a un any especial, degut a la pandèmia que patim tota la població i les mesures que hem de prendre tots plegats. Un curs on ens hem familiaritzat amb noves paraules com: covid-19, confinament, pcr, test d’antígens, anticossos mononuclears, mascaretes, gel hidroalcohòlic, meet ...

Però de ben segur, també el recordarem per les vivències que viurem a la classe i pels nous aprenentatges que assolirem durant aquest curs. A hores d'ara ens queda treballar molt, donat que els continguts són amplis i tenim molt a aprendre.

 

 

 
 
       

 

 

 També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »