Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

CI1

1r de Primària

Els Chromebooks a 1r EP

A Cicle Inicial 1 utilitzem els Chromebooks, que són uns ordinadors portàtils que treballen amb el sistema operatiu Google Chrome OS. La característica principal és que va tot “al núvol” i que funcionen amb aplicacions que es descarreguen des del Chrome Web Store.
Aquesta és una experiència que pretén englobar, molts dels àmbits i
aspectes de les TIC. o de la robòtica educativa. Amb els chromebooks a cicle inicial comporta dissenyar una línia de treball que tingui com a objectiu utilitzar eines engrescadores i intuïtives que afavoreixin el desenvolupament de les capacitats dels alumnes. La societat actual està molt informatitzada i els chromebooks s’han convertit en una eina molt potent a la nostra escola, és per això que s’ha d’esprémer al màxim.

Els valors de l'esforç i el joc

A 1r d’EP els alumnes aprenen a entrar sols al Chromebook amb la seva contrasenya personal,  i  per treballar la robòtica utilitzen les apps o programes més adients segons el repte programat en cada sessió com: el code.org, BotLogic, Schrach jr, WeDo2.0, mBlock i l'extensió mLink de Code Rocky, o bé, amb creadors de projectes com Geoboard i Storyboard.
Aquestes són algunes de les aplicacions que es treballen a 1r per iniciar-se en la robòtica, les quals serveixen per explorar habilitats com el llenguatge, les matemàtiques o la creativitat i que tots els alumnes esperen amb moltes ganes i il·lusió per aprendre de manera divertida.
Amb la robòtica transformem l’aula promovent un aprenentatge creatiu i oferint als alumnes una experiència educativa enriquidora, la qual contribueix al desenvolupament de competències digitals des de ben petits.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website