Atenció al públic:

08:00 - 13:30/14:30 - 18:30

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

CI1

1r de Primària

Els alumnes de primer de primària fem educació física

L’educació física juga un paper molt important en l’educació integral de l’alumnat i la millora de la qualitat de vida i la salut.

L’àrea d’educació física contribueix al desenvolupament de les competències bàsiques, mitjançant la interacció del propi cos i l’espai determinat, el coneixement, la pràctica i la valoració de l’activitat física per preservar la salut.

També ajuda essencialment a aprendre a conviure, acceptar les regles per al funcionament col·lectiu, la participació i el respecte envers les diferències i conèixer les possibilitats i limitacions pròpies i alienes.

Així que el coneixement d’un mateix o mateixa i de les pròpies possibilitats i carències, l’autosuperació, perseverança i actitud positiva, i l’organització individual i col·lectiva contribueixen en la formació i el desenvolupament de tots els infants.

L’educació física és una eina fonamental a les escoles per treballar temes relacionats amb el sexisme, la superació de les frustracions, el respecte per les persones d’altres cultures o d’un altre sexe diferent, la col·laboració entre companys i el respecte mutu.

Els valors de l'esforç i el joc

A la societat on vivim actualment, el respecte, la col·laboració i la interacció amb el món són força importants, per conviure amb harmonia i pau. Mitjançant l’assignatura d’EF tenim l’oportunitat d’ajudar a assolir competències relacionades amb la interacció amb el món físic, la convivència i l’expressió del cos, desenvolupant en els alumnes, habilitats socials que els permetin arribar a ser persones autònomes i tolerants amb la resta de membres d’aquesta societat que ens envolta.

Hem de ser conscients dels valors que es poden transmetre mitjançant els jocs o els esports. Sabem també de la importància de la col·laboració entre companys a les classes d’EF i de les relacions que s’hi estableixen.

Els nens i les nenes de CI es manifesten actius, imaginatius i entusiastes.

Aprenen a partir de la realitat propera i senten una gran curiositat pel món que van descobrint.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website