Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

Projectes

PROJECTES QUE DONEN VALOR AFEGIT

null

Escola Verda

Aquest programa sorgeix com un compromís per innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

null

Projecte DUNA

S’adreça als infants de segon cicle d’Educació Infantil (3-6 anys) i neix amb la voluntat de treballar els valors i les emocions a l’escola.

null

Conveni Vedruna Catalunya amb l’hospital Sant Joan de Déu (HSJD)

Projecte conjunt de detecció de possibles trastorns d’aprenentatge en edats primerenques, per tal de poder intervenir el més aviat possible en l’alumnat i evitar així dificultats en l’adquisició dels aprenentatges acadèmics..

null

ODS

Projecte per tal d’impulsar objectius d’aprenentatge vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de la UNESCO.

ODS Vedruna Catalunya

null

Robòtica i programació/Noves tecnologies

La Robòtica Educativa és un sistema d’aprenentatge interdisciplinar que fa ús de robots com a fil conductor transversal per potenciar el desenvolupament d’habilitats i competències en l’alumnat.

null

Programa Esquí Estudi

Permet durant el segon trimestre a joves esquiadors de Catalunya compaginar l’activitat de l’esquí amb classes a la nostra escola.

Programa singular de tecnificació d’esquí

null

Centre col·laborador dels exàmens oficials Cambridge

Des de fa uns anys, la nostra escola és centre col·laborador en els exàmens de Cambridge dels nivells KET, PET i First Certificate de la nostra comarca.

null

Programa SiguesTu

Un programa guiat per DIPSALUT que pretén facilitar l’aprenentatge de les deu habilitats bàsiques per a la vida i promoure estils de vida saludables i respectuosos amb l’entorn.

null

Tabú. Tu tries què t’hi jugues!

S’adreça als alumnes de 4t d’ESO i mitjançant un joc digital permet treballar la prevenció de les violències masclistes entre les persones joves.

null

EFEC

Tallers d’Educació Financera bàsica als alumnes de 4t d’ESO a càrrec de professionals del sector econòmic-financer.

null

Programa salut escola

Busca, mitjançant la Consulta Oberta (professional d’infermeria desplaçat periòdicament al centre docent), afavorir l’accessibilitat de cara a la prevenció de situacions de risc i atenció precoç als problemes de salut dels adolescents

null

Suport vital bàsic als centres educatius

L’objectiu principal de l’activitat és que l’alumnat aprengui coneixements bàsics gradualment, adaptats a cada edat davant d’una situació d’emergència vital.

null

Esport blanc escolar

Té l’objectiu d’impulsar la iniciació i el coneixement dels esports d’hivern, en les seves diferents modalitats, en la població infantil de 3r i 4t de primària.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website