Atenció al públic:

08:00 - 13:30/14:30 - 18:30

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

CS1

Rusc dels desitjos

L'activitat

Durant els primers dies de classe els nens i nenes de Cicle superior 1 hem creat un rusc dels desitjos. Els i les alumnes hem escrit els nostres desitjos per a aquest curs en una cel.la. Amb els desitjos de tots hem pogut crear finalment un rusc que hem decorat i hem posat en un porexpan de la classe. Podien escriure un desig a nivell acadèmic, però també a nivell de relació entre els companys/es de classe. Es van repartir fulls de diferents colors amb els seus noms i amb suficient espai per poder-hi escriure tres frases. Els desitjos han estat de tot tipus, des de fets molt generals fins a situacions o fets molt específics. Un cop fetes i retallades, les hem col.locat al porexpan i hem creat el rusc.

Els desitjos

Esperem que l’experiència sigui d’allò més enriquidora per als alumnes ja que podran posar en pràctica coneixements previs que alguns ja tenen sobre els esports que practicaran i, alhora, millorar-los; o bé començar des de zero a practicar un esport nou i poder conèixer-lo de primera mà.

Els alumnes estan molt contents i motivats quan parlem d’esports que no coneixen o que han practicat poques vegades, ja que per a ells es tracta d’una oportunitat per aprendre i obrir noves portes a esports d’hivern que es practiquen al nostre territori.

A més, els nens i nenes passaran estones on gaudiran i ho passaran d’allò més bé amb els seus companys d’aula i de Cicle, tot practicant esports.

Als mestres ens ha estat molt útil per conèixer millor els nostres alumnes, ja que a vegades no sabem ben bé què hi ha al fons de cadascun d’ells o quines són les seves inquietuds. Creiem que és una bona activitat, tant per estimular la capacitat d’escriptura de l’alumnat, com per potenciar l’expressió de les seves emocions.

Farem tot el possible perquè es compleixin els seus desitjos!

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.