Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

Portes Obertes Llar

INFORMACIÓ GENERAL

La Llar d’Infants Vedruna Puigcerdà és un centre educatiu de titularitat privada del primer cicle d’Educació Infantil que forma part de l’Escola Vedruna Puigcerdà, que compta amb les etapes de segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

La llar

La nostra llar d’infants busca un entorn acollidor donant molta importància a la cura de les necessitats i als hàbits de cada infant. El dia a dia gira entorn a l’adquisició d’hàbits i rutines que faciliten el desenvolupament, l’autonomia i el benestar dels infants. Considerem imprescindible establir vincles de col·laboració entre la llar i les famílies, on compartirem el creixement i acompanyament dels vostres fills i filles, i promovem la comunicació propera amb elles per tal d’afavorir el desenvolupament global de l’infant:

  • Tracte directe diari a entrades i sortides
  • Reunió general d’inici de curs contacte el mes de juny
  • Entrevista individual abans de començar el curs
  • Entrevista personal al primer i tercer trimestr

Horari

Horaris de la llar d’infants:

Matí de 2/4 de 10 a 1 del migdia i de 3 a 2/4 de 6 de la tarda.
Tenim un servei de permanències que va de les 8 a 2/4 de 10 i de 2/4 de 6 a 7 de la tarda.
A més disposem de menjador amb cuina pròpia i els infants tenen l’opció de quedar-se a la llar de la 1 fins a les 3.

La nostra identitat

A les nostres escoles el treball educatiu abraça tots els àmbits de desenvolupament de la persona. Per tal d’afavorir un creixement harmònic de l’alumne/a es porten a terme iniciatives que impulsen l’àmbit intel·lectual, l’àmbit físic, l’àmbit d’autonomia, l’àmbit social i l’àmbit moral i espiritual de manera que cada nen/a i cada noi/a pugui desenvolupar uns valors essencials, sòlids i compromesos amb el món actual.

El context d’aprenentatge és entès com un espai de proximitat que incentiva un clima positiu, familiar i motivador. Potenciem un estil de relacions humanes properes i senzilles amb la intenció que l’alumne/ a visqui en un entorn acollidor i afavoridor de l’aprenentage.

Una escola que ensenya i aprèn des de la diversitat. Una escola que inclou, que integra i que busca l’equilibri entre fites exigents i possibilitats personals. Promovem propostes educatives que tenen en compte les possibilitats i capacitats de cada alumne/a.

Fomentem activitats educatives innovadores i motivadores. Potenciem metodologies d’aprenentatge actives, que promoguin l’autonomia i la iniciativa dels alumnes. Cerquem propostes creatives i crítiques. Volem ensenyar a llegir la realitat dels nostres entorns locals i, a la vegada, sensibilitzar en relació amb els problemes que viu, avui, el món global.

El projecte pedagògic de les nostres escoles engloba elements que facilitin una millor interrelació i contribució de l’alumne/a amb el món. La tecnologia educativa i el coneixement en xarxa són ingredients imprescindibles per enfocar els reptes del demà; però també ho són projectes que desenvolupin hàbits i valors per a un món sostenible i destreses per entendre’s i comunicar-se en un món global.

Les escoles Vedruna de Catalunya eduquem a partir d’un ideari cristià obert i respectuós que és a l’arrel de la nostra Proposta Educativa. Incentivem el compromís de l’escola, dels alumnes, de les famílies o dels seus mestres envers l’estima pel país,
per la llengua i per la cultura. Un compromís que també es tradueix en qualsevol àmbit que faci referència a la lluita pels drets humans, per la solidaritat i per la justícia.

Informació Preinscripcions

Documents

1
ThumbNameSizeDate
Thumb 24Criteris-i-calendari-preins-llar_docx.pdf

Open Download Copy Link 1005.35 KB 2024-06-03 3 juny, 2024 2024-04-23 23 abril, 2024
1005.35 KB23 abril, 2024

1

a6ab626951

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website