Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

Plurilingüe

Els idiomes a Vedruna Puigcerdà

Cambridge Exams

Des de fa ja uns anys, l’escola prepara els alumnes de l’ESO per a l’obtenció dels nivells d’anglès de KET i PET.

Oferim també una convocatòria de First Certificate in English. Estem molt satisfets d’haver esdevingut centre examinador autoritzat a la Cerdanya. Pensem que és una molt bona manera de facilitar l’obtenció d’aquesta certificació (obligatòria a algunes carreres universitàries) als estudiants de la nostra comarca.

El KET i PET es corresponen als nivell A2 i B1 respectivament del Marc Europeu Comú de  Referència per a les llengües del Consell d’Europa (MERC) reconegut internacionalment.

Els certificats de KET i PET són els nivells anteriors al First Certificate in English (FCE) i segueixen una estructura d’examen molt similar.

La prova consta de tres parts: expressió oral (Speaking), comprensió i expressió escrites  (Reading and Writing) i comprensió oral (Listening).

Des de l’àrea d’anglès, es treballa per tal que els nostres alumnes assoleixin aquests nivells durant els cursos de l’ESO, i puguin gaudir d’un nivell òptim en anglès per poder afrontar estudis post­obligatoris amb una base molt sòlida.

Estem molts satisfets dels resultats obtinguts. Creiem que és una molt bona oportunitat per aconseguir aquestes certificacions oficials i motivar els nostres alumnes en quelcom tan important com és l’aprenentatge de l’anglès.

La prova

La prova consta de tres parts: expressió oral (Speaking), comprensió i expressió escrites (Reading and Writing) i comprensió oral (Listening).

Des de l’àrea d’anglès, es treballa per tal que els nostres alumnes assoleixin aquests nivells durant els cursos de l’ESO, i puguin gaudir d’un nivell òptim en anglès per poder afrontar estudis post­obligatoris amb una base molt sòlida.

Estem molts satisfets dels resultats obtinguts. Creiem que és una molt bona oportunitat per aconseguir aquestes certificacions oficials i motivar els nostres alumnes en quelcom tan important com és l’aprenentatge de l’anglès.

Durant els darrers vuit anys hem tingut la sort de disposar d’un auxiliar nadiu de conversa en anglè. 

Amb aquest servei, volem desenvolupar i reforçar les habilitats orals i comunicatives dels alumnes.

L’auxiliar de conversa dóna suport en les activitats orals de les classes de llengua estrangera, sota l’orientació i coordinació dels professors titulars a primària i  secundària.

La seva tasca té un grau d’importància en el procés d’aprenentatge de la llengua estrangera perquè desperta en els alumnes la curiositat i la motivació per la llengua d’estudi, i serveix de model. No podem oblidar que les auxiliars de conversa representen el seu país, la seva llengua i la seva cultura i que, per tant, estan aportant una visió directa d’aquest conjunt.

Dins del projecte d’escola multilingüe pensem que aquesta iniciativa ens pot ajudar a seguir presentant alumnes a les proves de Cambridge que fem cada any. És una inversió i un projecte que pensem que val la pena. 

Durant aquest curs 23/24 esperem poder tornar a gaudir d’aquest servei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de fa molt de temps, l’Escola organitza bianualment unes estades a Anglaterra, concretament a Londres, per als alumnes de l’ESO durant el període escolar. Són vuit dies d’estada en aquest país que contribueixen a reforçar l’aprenentatge de la llengua anglesa. Els alumnes estan allotjats en famílies. 
L’estada consta d’una banda, de classes on es prioritza la llengua oral amb professors nadius i, d’una altra,  es fan visites als llocs emblemàtics de la ciutat de Londres: La Torre de Londres, el British Museum, El museu d’història natural, Greenwich. També es dedica el dissabte a veure el canvi de guàrdia i a passejar per la vora del Tàmesi. El diumenge es fa una excursió a algun lloc d’interès com pot ser Cambridge, Oxford o Windsor.


L’escola també participa en les estades que organitza la Fundació Vedruna Catalunya a Anglaterra o Irlanda. Es tracta d’anar amb nois i noies d’escoles Vedruna d’arreu de Catalunya i acompanyats per professors Vedruna durant dos, tres setmanes o un mes durant el juliol o l’agost.
També és una experiència molt positiva i que cada vegada compta amb més adeptes.

Durant aquest curs 23-24  s’ha ofert a més la possibilitat de cursar un trimestre o un curs sencer a l’estranger a través de l’agència British Summer. Aquest programa va dirigit  a alumnes de tercer i quart d’ESO.
En definitiva, tot són experiències que contribueixen a reforçar l’aprenentatge de la llengua anglesa però també a conèixer la cultura del país.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website