Atenció al públic:

08:00 - 13:30/14:30 - 18:30

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

ESO 4

La fi d'una etapa

L'últim curs

El passat 13 de setembre iniciàvem un nou curs, encara amb algunes mesures Covid que esperem que vagin desapareixent a mesura que avancem el curs: almenys, ja podem jugar a pilota al pati i xerrar, encara que amb mascareta, amb els companys del curs anterior. Aquest curs és especial per a tots nosaltres ja que marca la recta final a l’escola i la fi d’una etapa molt important en les nostres vides.

Són molts anys en aquesta escola compartint bons moments on hem viscut una sèrie de transformacions acadèmiques importants:

En primer lloc,aquest any tornem a tenir una auxiliar de conversa que ens ha ajudat a millorar el nostre nivell de llengua anglesa, nivell que hem anat perfeccionant i, actualment, molts de nosaltres ja tenim acreditats un nivell de KET,PET o, fins i tot, First en aquesta llengua. I si no és així, podem fer les exàmens pertinents a la nostra escola ja que n’és centre col·laborador.

Ens convertim en experts

En segon lloc, a Primer d’ESO ens vam introduir en el món de la robòtica i la programació, i, ara, a 4t d’ESO en som uns experts.

Des de fa uns anys, treballem algunes hores de les diferents matèries mitjançant l’aprenentatge cooperatiu, que ens ajuda a aprendre a treballar en equip; un aspecte que ens serà molt útil per afrontar el nostre futur.

Ara bé, no tot és classe i estudi sinó que també fem xerrades com les dels mossos d’esquadra encaminades a aspectes relacionats amb les drogues, les xarxes socials o la ciberviolència; la Marató, xerrades financeres o participem en el programa Tabú o el programa Sigues tu, tots dos relacionats amb aspectes emocionals o altres aspectes vinculats amb el nostre món, el món dels adolescents.

Tot això forma el nostre any escolar acompanyat, evidentement, d’alguna sortida lúdica com a Portaventura i esperem que puguem fer, encara que sigui un viatge curtet, de final de curs.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.