Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

ESO 4

La fi d'una etapa

LA FI D’UNA ETAPA

El passat 6 de setembre iniciàvem un nou curs. Aquest curs és especial per a tots nosaltres ja que marca la recta final a l’escola i la fi d’una etapa molt important en les nostres vides.

Són molts anys en aquesta escola compartint bons moments on hem viscut una sèrie de transformacions acadèmiques importants: 

En primer lloc, aquest any tornarem a tenir un auxiliar de conversa que ens  ajudarà a millorar el nostre nivell de llengua anglesa, nivell que hem anat perfeccionant i, actualment, molts de nosaltres ja tenim acreditats un nivell de KET,PET o, fins i tot, FIRST en aquesta llengua. I si no és així, podem fer els exàmens pertinents a la nostra escola ja que n’és centre col·laborador. 

En segon lloc, a Primer d’ESO ens vam introduir  en el món de la robòtica i la programació, i, ara, a 4t d’ESO en som uns experts.

Enguany, també aplicarem el nou currículum a través de les situacions d’aprenentatge: mitjançant un repte o pregunta, n’haurem de trobar la solució a través d’ una sèrie d’activitats que les haurem de resoldre en equip; un aspecte que ens serà molt útil per afrontar el nostre futur. 

Ara bé, no tot és classe i estudi sinó que també fem xerrades com les dels mossos d’esquadra encaminades a aspectes relacionats amb les drogues,les xarxes socials o la ciberviolència; la Marató, xerrades financeres o participem en el programa Sigues tu, relacionat amb aspectes emocionals o altres aspectes vinculats amb el nostre món, el món dels adolescents.

Tot això forma el nostre any escolar acompanyat, evidentment, de sortides culturals com la que vam fer a principis d’octubre a Barcelona on vam anar al teatre Poliorama a veure l’obra Romeu i Julieta i per la tarda, ens vam endinsar en l’univers Gaudí amb una visita guiada al Park Güell i la visualització en 4D del Gaudí experience. A més a més, farem alguna sortida lúdica com a Portaventura. També esperem amb moltes ganes el viatge de fi de curs.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website