Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

ESO 1

Una nova etapa

Un nou curs

Aquest curs 2023-20224 és molt especial per a la nostra classe. Començem una nova etapa educativa amb nous companys i moltes ganes!
A la primera imatge ens podeu veure a les convivències d’inici de curs del passat 15 de setembre. Vam anar a peu fins al llac del Torniquet a realitzar unes dinàmiques per a conèixer-nos més entre nosaltres.
Com ja hem fet durant l'etapa de primària, seguirem treballant a l'aula amb el Chromebook. És una eina molt complerta i ens permet treballar amb la plataforma digital, l'entorn de Google i apps educatives.
El dia 18 de setembre han vingut els Mossos d’Esquadra a la classe a fer una xerrada sobre “Internet segura”. Creiem que és molt interessant ja que hi ha molts perills a tenir en compte i n’hem de ser conscients durant el nostre dia a dia.
També, a l’assignatura de tutoria, hem iniciat un treball sobre un tema que ens agrada en especial, com ara: el món de l’animació, el disseny d’interiors o el Tour de França. Un cop entregats, els exposarem davant de tota la classe. D’aquesta manera tots en podrem aprendre de tots. Serà molt interessant!
Us seguirem informant!

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website