Atenció al públic:

08:00 - 13:30/14:30 - 18:30

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

CS2

Sortida al Museu i Castell de Llívia

L'entorn

El coneixement de l’entorn més proper és molt important perquè el infants i joves s’impliquin en el manteniment i conservació del patrimoni cultural i natural de la comarca. És per aquest motiu que desde l’escola es realitza una sortida anual dins de la comarca per conèixer-la millor.

Al primer trimestre els alumnes de Cicle Superior 2 van visitar el Museu Municipal de Llívia. L’actual Museu incorpora una exposició permanent amb tres sales: la primera explica la història de Llívia, la segona, ens narra la història de la Farmàcia, i l’última en explica la història de la Farmàcia Esteva i el seu patrimoni.

Excursions

Esperem que l’experiència sigui d’allò més enriquidora per als alumnes ja que podran posar en pràctica coneixements previs que alguns ja tenen sobre els esports que practicaran i, alhora, millorar-los; o bé començar des de zero a practicar un esport nou i poder conèixer-lo de primera mà.

Els alumnes estan molt contents i motivats quan parlem d’esports que no coneixen o que han practicat poques vegades, ja que per a ells es tracta d’una oportunitat per aprendre i obrir noves portes a esports d’hivern que es practiquen al nostre territori.

A més, els nens i nenes passaran estones on gaudiran i ho passaran d’allò més bé amb els seus companys d’aula i de Cicle, tot practicant esports.

Les sales combinen textos, objectes, audiovisuals i pantalles interactives que complementen la visita

També van fer una excursió guiada fins el Castell de Llívia. És un castell gòtic, del segle XIII. L’any 1479 va ser destruït i va quedar soterrat durant segles. La recerca arqueològica ha descobert el recinte amb una torre de l’homenatge, fossars i amb 2 recintes emmurallats que protegien la població.

Per finalitzar van dinar i passar una bona estona lúdica al Parc de Sant Guillem.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.