Atenció al públic:

08:00 - 13:30/14:30 - 18:30

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

ESO 3

Com ens mirem a nosaltres mateixos?

Joc de mirades

Els alumnes de tercer d’ESO estem molt contents d’haver tornat a l’escola amb una certa normalitat. Aquest any, ja tenim un any més i ja queda menys per ser els grans de l’escola. Per aquest motiu ens comencem a fer preguntes més trascendentals i de caire filosòfic.

El darrer dia vàrem analitzar un poema de Jordi Abellan titulat “Joc de mirades” i em van extreure una sèrie de conclusions que volem compartir amb vosaltres:

“Els ulls parlen i cada vegada que ho fan, ho fan de manera diferent. Una mirada és sincera, no menteix. Una mirada dona molt a entendre, per mal o per bé. Una mirada ho remou tot. Quantes mirades hem realitzat al llarg de la vida? I quantes mirades ens han fet? .I d’aquestes….quantes ens han servit?. Creiem que només serveixen les mirades que de veritat ens fan sentir, ens fan pensar, ens fan reflexionar.

Nosaltres mirem als demés, però com ens miren ells a nosaltres?. Com a última reflexió ens quedem amb aquesta: com ens mirem a nosaltres mateixos?. Per aquest motiu, l’autoestima és un dels temes tractats durant les classes de tutoria, perquè tan important és acceptar als demés com ser acceptat per un mateix.”

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.