Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

Una mica d’història

LA HISTÒRIA DE VEDRUNA PUIGCERDÀ

El seu llegat continua amb nosaltres

El nou orde religiós fundat per Joaquima de Vedruna significa un pas important en la forma catalana de viure la religiositat. L’any 1854 es va fundar a Puigcerdà la darrera escola oberta en vida de Joaquima i primera acceptada i duta a terme per la M. Paula Delpuig. Santa Joaquima ja no va poder pujar a la vila però el seu llegat continua amb nosaltres.

L'entorn

L’escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d’aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu important centre turístic i comercial.
La Cerdanya és una comarca catalana definida per uns trets geogràfics i històrics que li confereixen un caràcter particular. La seva ubicació, entre la serralada Pirinenca i les serres del Cadí i de Moixeró , la destaca per ser una de les valls més amples d’Europa per la seva alçada.
Ben comunicada amb importants centres de població catalans, francesos i andorrans com Barcelona, Toulouse i Andorra la Vella, s’ha convertit en un rellevant centre de lleure i vacances que gaudeix d’excepcionals instal·lacions hoteleres i esportives.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website