Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

Lactants

Aula de lactants

Els cargols

Els cargols de la llar d’infants de l’Escola Vedruna se senten com a casa.

Primerament duem a terme un procés d’adaptació, on l’infant és l’únic protagonista. És un pas que considerem molt important per tal de que l’infant es mostri amb confiança i seguretat. Cada nadó és únic i necessita el seu propi temps i ritme, per això respectem absolutament el seu procés de coneixença amb l’espai i les educadores. De forma progressiva es va sentint més a gust al nou entorn de convivència, a mida que ell va assolint aquest nou objectiu, es va ampliant l’horari fins que finalment es queda dins l’horari necessari per a les famílies. Un cop finalitzat aquest procés, es dóna lloc a l’acompanyament en el seu creixement.

La prova

Respectant sempre el seu ritme i atenent en tot moment a les seves necessitats bàsiques. Abans d’iniciar l’adaptació, l’educadora de l’aula de lactants es reuneix amb els pares de l’infant per dur a terme un recull d’informació totalment imprescindible per dur a terme adequadament la nostra tasca educativa. Gràcies a aquesta reunió donem l’oportunitat de coneixe’ns i resoldre tot tipus de dubtes que puguin preocupar als pares i les mares, a més de nosaltres conèixer amb més profunditat quines seran les necessitats de l’infant.
Cada nadó dorm com ell es trobi més a gust, acompanyat del seu objecte més estimat si li és necessari.

Les tomes seran sempre a demanda, ja sigui biberó amb llet de fórmula, amb llet materna o el tupper preparat de casa. Fins i tot, les mamis poden venir a donar el pit al seu bebé en cas que fos necessari.

I un cop estem satisfets, què fem?

DESCOBRIR EL MÓN: l’aula està equipada amb tota mena de joguines que afavoreixen el seu desenvolupament ja sigui motor, cognitiu o dels diferents llenguatges (verbal i/o musical). Les educadores l’acompanyem en aquesta descoberta. Hi som presents per si necessiten la nostra ajuda, per tal de transmetre’ls seguretat i confiança, però no interferim per tal de no posar cap obstacle al seu moment maduratiu i de desenvolupament.
No obstant, les dates importants de celebració, tot i sent els més petitonets de l’escola, també les celebrem de forma adaptada (Caguem el Tió, ens disfressem, fem la Mona de Pasqua, entre d’altres).

Aquest és un petit resum del nostre dia a dia a la llar, us esperem!!!!

Si ens voleu conèixer millor només heu de clickar https://llarvedrunadepuigcerda.blogspot.com/?m=1

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website