Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

ESO 2

Una nova etapa

Canviem d'aula

Aquest any hem començat el curs amb moltes ganes. Ja no som els nouvinguts de l’ESO, a aquestes alçades ja ens coneixem tots els entrellats de l’etapa.

Estem ubicats a dalt del centre, on gaudim d’unes vistes esplèndides de part de la comarca i tenim una terrassa per a nosaltres. Ens trobem cursant noves matèries i també algunes velles conegudes, això sí, veient la dificultat ens tocarà treballar més. Enguany les situacions d’aprenentatge també formaran part del nostre dia a dia a l’aula, on a partir d’un repte durem a terme un seguit d’activitats per trobar-ne la solució.

Respecte als companys, any rere any anem enfortint la nostra relació, són moltes les hores que passem junts. Vam començar amb una jornada de convivències fent una caminada per camí dels enamorats fins al llac del Torniquet a on vam realitzar un seguit d’activitats encarades a enfortir les relacions entre nosaltres.

També vam fer una sortida per fer una visita cultural al Museu Etnogràfic de Ripoll i una visita guiada al Monestir de Santa Maria de Ripoll amb una portalada del segle XII que és una de les grans peces escultòriques del romànic europeu.  A la tarda vam gaudir del parc “Estiulaventura” amb tirolines i circuits acrobàtics al mig d’un bosc espectacular.

Esperem gaudir d’un curs que tot just comença i sobretot adquirir tot un seguit de continguts que formen part d’aquest curs que, de ben segur, ens ajudaran en un futur.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website