Atenció al públic:

08:00 - 13:30/14:30 - 18:30

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

Portes Obertes INF, PRI, ESO 2023

Informació general de Portes obertes

L'escola

L’escola Vedruna de Puigcerdà oferim un projecte educatiu que va des dels 0 als 16 anys. Les nostres etapes educatives són Llar d’infants , Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

Horaris:

Matí de 2/4 de 10 a 1 del migdia i de 3 a 2/4 de 6 de la tarda.

 • 1r i 2n d’ESO:
  Matí de 3/4 de 9 a 1/4 de 2.
  Tarda de 2/4 de 3 a 2/4 de 6. El divendres a la tarda no hi ha classes lectives.
 • 3r i 4t d’ESO:
  Matí: dilluns, dimarts i dijous de 3/4 de 9 a 1/4 de 2. Tarda: de 2/4 de 3 a 2/4 de 6.
  Dimecres i divendres de 3/4 de 9 a 1/4 de 3. Tarda: no hi ha classes lectives

La nostra identitat

A les nostres escoles el treball educatiu abraça tots els àmbits de desenvolupament de la persona. Per tal d’afavorir un creixement harmònic de l’alumne/a es porten a terme iniciatives que impulsen l’àmbit intel·lectual, l’àmbit físic, l’àmbit d’autonomia, l’àmbit social i l’àmbit moral i espiritual de manera que cada nen/a i cada noi/a pugui desenvolupar uns valors essencials, sòlids i compromesos amb el món actual.

El context d’aprenentatge és entès com un espai de proximitat que incentiva un clima positiu, familiar i motivador. Potenciem un estil de relacions humanes properes i senzilles amb la intenció que l’alumne/ a visqui en un entorn acollidor i afavoridor de l’aprenentage.

Una escola que ensenya i aprèn des de la diversitat. Una escola que inclou, que integra i que busca l’equilibri entre fites exigents i possibilitats personals. Promovem propostes educatives que tenen en compte les possibilitats i capacitats de cada alumne/a.

Fomentem activitats educatives innovadores i motivadores. Potenciem metodologies d’aprenentatge actives, que promoguin l’autonomia i la iniciativa dels alumnes. Cerquem propostes creatives i crítiques. Volem ensenyar a llegir la realitat dels nostres entorns locals i, a la vegada, sensibilitzar en relació amb els problemes que viu, avui, el món global.

El projecte pedagògic de les nostres escoles engloba elements que facilitin una millor interrelació i contribució de l’alumne/a amb el món. La tecnologia educativa i el coneixement en xarxa són ingredients imprescindibles per enfocar els reptes del demà; però també ho són projectes que desenvolupin hàbits i valors per a un món sostenible i destreses per entendre’s i comunicar-se en un món global.

Les escoles Vedruna de Catalunya eduquem a partir d’un ideari cristià obert i respectuós que és a l’arrel de la nostra Proposta Educativa. Incentivem el compromís de l’escola, dels alumnes, de les famílies o dels seus mestres envers l’estima pel país,
per la llengua i per la cultura. Un compromís que també es tradueix en qualsevol àmbit que faci referència a la lluita pels drets humans, per la solidaritat i per la justícia.

Informació Preinscripcions

Dates i informació general

El Departament d’Educació ha informat que la preinscripció per l’educació infantil, primària i ESO serà :

 • Preinscripció Ed Infantil i Ed Primària: del 6 al 20 de març de 2023
 • Preinscripció ESO: del 8 al 20 de març de 2023

Documents

1

2

8c79a4145b

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website