Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

CI2

Situacions d'aprenentatge

Des de fa ja molts anys, des de l’escola realitzem una activitat de multiesport on anem a les instal·lacions municipals esportives a fer-ho. 

Aquesta activitat es divideix en diferents esports segons l’edat dels infants. En el nostre cas, cicle inicial i encara més concret, segon curs de primària, realitzem 20 sessions de dos esports diferents, natació i patinatge sobre gel.

En aquest article volem parlar sobre el patinatge sobre gel. Realitzem 10 sessions amb monitor, sempre guiats pel nostre gran company Otta, on els nostres infants realitzen diferents activitats dirigides per tal d’aprendre les principals habilitats d’aquest esport.

Comptem amb la col·laboració d’algunes famílies que ens ajuden a posar i treure patins, una tasca difícil de fer pels infants per la seva psicomotricitat fina i pel pes dels patins.

Per realitzar l’activitat, els infants van vestits amb roba d’esquiar, guants, casc i els patins de patinar. Realitzen 45 minuts d’activitat i la fan els dimecres de 11 a 11:45. Entre festius i altres inconvenients, és una activitat que s’inicia a l’octubre i acaba al mes d’abril.

Aquí teniu unes fotografies on demostren com de bé s’ho passen els nostres infants.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website