Atenció al públic:

08:00 - 13:30/14:30 - 18:30

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

CI2

Herois ràpid

Els símptomes dels ICTUS

Durant aquest primer trimestre, amb els alumnes de CI2 hem realitzat un projecte per treballar els símptomes dels ICTUS i com actuar envers aquests.

Hem treballat amb una campanya que es diu HEROIS RÀPID. És una iniciativa educativa premiada que té com a objectiu augmentar la conscienciació sobre els símptomes de l’ictus i la necessitat d’actuar amb rapidesa. Aprofita l’increïble entusiasme dels nens/es per aprendre i compartir i els anima a difondre els coneixements a la resta de la família, en particular als seus avis i àvies.

Els pacients que pateixen un ictus necessiten una atenció mèdica d’alta qualitat el més ràpid possible i, per tant, augmentar la conscienciació sobre els símptomes pot salvar vides.

L'infant com a protagonista

La campanya consisteix en un infant com a protagonista on es veuen situacions amb els seus dos avis i la seva àvia. Cadascun d’aquests avis patirà un dels símptomes que provoca l’Ictus, feblesa en un braç, feblesa en una part de la cara i dificultats amb la parla. Aquest infant serà l’encarregat de trucar el 112 ràpid i així salvar la vida dels seus avis. El missatge no és només de trucar el 112 sinó de conscienciar als avis i àvies de quins són els símptomes per tal de que quan notin quelcom semblant ells mateixos alertin la persona més propera que tinguin.

La campanya es realitza amb 5 sessions a l’aula amb un material molt ben pensat per dibuixar, retallar, jugar i visualitzar animacions molt divertides.

Ha estat una experiència genial i els nostres alumnes han après moltíssim.

Aquí teniu algunes fotografies creant una màscara de super herois.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.