Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

Vedruna Puigcerdà

Som Vedruna Puigcerdà

L’Escola Vedruna Puigcerdà és un centre educatiu nascut de la voluntat de servei de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna i és present a Puigcerdà des de l’any 1854.

ELS NOSTRES VALORS

Les escoles Vedruna de Catalunya eduquem a partir d’un ideari cristià obert i respectuós que és a l’arrel de la nostra Proposta Educativa. Per tal d’afavorir un creixement harmònic de l’alumne/a es porten a terme iniciatives que impulsen l’àmbit intel·lectual, físic, d’autonomia, social, moral i espiritual de manera que cada nen/a i cada noi/a pugui desenvolupar uns valors essencials, sòlids i compromesos amb el món actual. Som una escola inclusiva que ensenya i aprèn des de la diversitat. Potenciem metodologies d’aprenentatge actives, que promoguin la iniciativa dels alumnes.

UN ENTORN PRIVILEGIAT

L’escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Aquesta comarca catalana està definida per uns trets geogràfics i històrics que li confereixen un caràcter particular. La seva ubicació, entre la serralada Pirinenca i les serres del Cadí i de Moixeró , la destaca per ser una de les valls més amples d’Europa per la seva alçada. Aquest context és entès com un espai de proximitat que incentiva un clima positiu, familiar i motivador amb la intenció que l’alumne/ a visqui en un entorn acollidor i afavoridor de l’aprenentatge.

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

Serveis informàtics i telemàtics

Tots els estudiants tenen un usuari per accedir a les aules virtuals i accés a Google apps per a educació. Totes les aules de l’escola estan digitalitzades.

Menjador escolar amb cuina pròpia

El servei de menjador amb cuina pròpia en el centre i amb una empresa externa que garanteix la qualitat del servei.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei.

Servei d’acollida

Servei destinat a les famílies que els hi suposa un trasbals horari deixar o recollir els fills/es a l’escola.

EQUIP DIRECTIU

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website