Atenció al públic:

08:00 - 13:00/14:45 - 17:15

Carmelites, 4

17520 Puigcerdà

972 880 384

vedrunapuigcerda@vedruna.cat

Manifest per la Pau

Des de l’escola Vedruna Puigcerdà ens afegim al manifest publicat per les escoles cristianes de Catalunya. Ens trobaran sempre al costat del diàleg i la pau.

A les portes de la Quaresma, les escoles cristianes de Catalunya vivim amb tristes el nou episodi de guerra que està patint Ucraïna i que està suposant milers de víctimes i un dolor enorme a milers de famílies. Per això, les escoles que formem part de la FECC, volem manifestar el nostre rebuig absolut a la violència que està patint Ucraïna i altres països del nostre món. Aquesta no pot ser la resposta a la solució dels conflictes. Com diu en l’Enciclica Fratelli Tutti: “Les raons de la pau són més fortes que qualsevol càlcul d’interessos particulars i que tota confiança en l’ús de les armes”. També el Papa Francesc ha fet una crida per viure el temps de Quaresma tenint ben present en la pregària i en actuar aquest conflicte.

La nostra raó de ser és l’educació en els valors cristians de la pau i la justícia i amb aquests estem compromesos tots els que formem part de la comunitat educativa. Per això, aquests dies en els nostres centres estem reflexionant amb el nostre alumnat sobre la barbaritat de qualsevol guerra i sobre la necessitat de conéixer, acollir i respectar l’altre així com en la dignitat inalienable de qualsevol ésser humà. Per altra banda, l’escola cristiana s’ofereix a acollir a les seves aules els infants, joves i famílies que arribin refugiats, tal com ja ha fet en altres ocasions.

Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website